Tunteet, vuorovaikutus ja itsemyötätunto – hyvinvoinnin päivä

2.2.2019 Huone, Jätkäsaari, Helsinki

Vuorovaikutuksen lauantaipäivä sopii kaikenlaisille pareille, parisuhteista haaveileville ja kaikille oman henkisen hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille. 
Päivän sisällöstä on hyötyä kaikille, jotka ovat tekemisissä ihmisten kanssa. Osallistuminen ei edellytä parisuhdetta. 
Tule siis mukaan vaikka kaverin kanssa!
Kenelle ja mitä?

Päivän aikana sukelletaan tutkittuun tietoon tunteista, saadaan vinkkejä vuorovaikutuksen kehittämiseen ja pohditaan itsemyötätunnon merkitystä oman hyvinvoinnin lisäämisessä. Teorian höysteenä muutamia käytännön harjoituksia ja vinkkejä arkeen. 

Päivä sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa itsetuntemustaan. Päivästä lähdetään virkistyneinä ja voimaantuneina.
Lisätietoa paikasta 

Koulutuspäivämme on erinomaisten yhteyksien päässä Jätkäsaaressa. Siirry keskustasta vain yhden metropysäkin verran länteen. Merenläheiseen ja vauhdilla kehittyvään kaupunginosaan on erinomaiset liikenneyhteydet sekä Helsingin keskustasta että Espoon suunnasta. HUONE Jätkäsaareen ajat helposti autolla, matkustat metrolla (Ruoholahti) tai otat ratikan suoraan ovelle.

Tarkemmat tiedot paikasta löytyy www.huone.fi
Muutama sana ohjaajista 

Päivän ohjaajina toimivat kokeneet vuorovaikutus- ja parisuhdekouluttajat Sari ja Marko Autio. Oma yhteinen matkamme on kestänyt lähes kolmekymmentä vuotta. Mukaan on tarttunut monenmoista kokemusta ja tietoa parisuhteen, vuorovaikutuksen ja kaiken kaikkiaan ihmisenä elämisen ja olemisen kiemuroista. 

Sari on psykologian opettaja, tietokirjailija, voimavarakeskeinen työnohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja. Marko on psykoterapeutti, perheneuvoja ja vuorovaikutuskouluttaja. 

Armollisuus itseä ja toista kohtaan auttaa selviämään hankalistakin tilanteista. Huumori eli kyky nauraa niin itselle kuin yhdessä voi helposti heikentyä vuosien saatossa. Sitäkin on mahdollista vahvistaa.

Tunteet, vuorovaikutus ja itsemyötätunto

Paikka: Jätkäsaari, Huone 

Aika: 2.2.2019 

Ilm.viim: 29.12.2018


Tarkempi aikataulu 

klo 10-16 
Tervetuloa ja aloitus 
Tunteet - mitä ne ovat ja miten niiden kanssa voi tulla toimeen 
Lounas 
Miten kohdata toinen ihminen? 
Päiväkahvi 
Myötätunnosta ja itsemyötätunnosta 
Päivän päätös
Paikka: Huone, Jätkäsaari 
Aika: La 2.2. klo 10-16 
Hinta: 110€/hlö (sis. lounas, kahvi/tee) 
Ilm. viim.: 29.12.2018
Peruutusehdot: 
Ilmoittautuminen on viimeistään 6.2.2019. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu (50€). 1 kk ennen kurssia maksetaan loppumaksu (60€). Maksutiedot lähetetään sähköpostilla ilmoittamaasi osoitteeseen. Mikäli perut osallistumisesi, varausmaksua ei palauteta eikä sitä voi siirtää toisiin tapahtumiimme. 1kk ennen kurssia tai sen jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). 


Jos haluat lisätietoja kurssista, ole yhteydessä Sariin tai Markoon info@kasvutila.fi.

Tervetuloa kurssille!

Seuraa meitä ja pohdintojamme

2018 Kasvutila Oy                                                                                  Emme käytä verkkosivuillamme evästeitä