Luovia ratkaisuja

Monipuolisia palveluja

Työnohjaus

Työnohjauksessa pureudumme työstä nouseviin haasteisiin, jotka ovat esteenä työssä kehittymiseen tai siinä jaksamiseen. Ohjausta voidaan antaa niin yksilöille, työpareille kuin ryhmille. Ohjausprosessi voi lyhyimmillään pitää sisällään kuusi kokoontumiskertaa tai pisimmillään kestää kolme vuotta. Kokoontumisia on noin kerran kuussa ja ne ovat kestoltaan 60-90 minuuttia. Työnohjauksen tavoitteet sovitaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla.

Psykoterapia

Mikäli elämä kangertaa, tarjoamme Espoon Tapiolassa lyhyttä tai pitkää psykoterapiaa tueksesi (Kelan tuella tai ilman). Psykoterapian hinta on 90€/50 min (yksilö) ja 165€/90 min (pari-, perhe-, ryhmätapaaminen tai yksilön tupla-aika). Ennen prosessin aloittamista sovitaan yhteinen arviointitapaaminen, jonka hinta on 45€/50 min (yksilö) ja 85€/90 min (pari-, perhe-, ryhmätapaaminen tai yksilön tupla-aika). 
TÄLLÄ HETKELLÄ EI OTETA 
UUSIA ASIAKKAITA.
Ks. lisää kohdasta 

Mentorointi ja fasilitointi

Mentorointi on luonteeltaan lyhytaikaista ja usein selkeästi tiettyihin työstä nouseviin teemoihin keskittyvää ja omaa toimintaa kehittävää ohjausta. Mentorointi kestää yleensä 4-8 kertaa ja ovat kestoltaan 60 minuuttia.

Fasilitoinnin tavoitteena on yhteisöjen yhteisen toiminnan arviointi ja tavoitteiden kirkastaminen. Fasilitoinnin kesto sovitaan asiakkaan kanssa erikseen .

Luennot ja kurssit 

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme tarpeitanne vastaavan luentotilaisuuden, koulutuksen, valmennuksen tai kurssin.
Koulutuksia tarjotaan esim. työhyvinvointiin liittyen (mm. tietoisuustaitojen hyödyntämisestä palautumisessa ja työssä jaksamisessa).

Valmiit vuorovaikutuksen kurssipakettimme: 
Toimiva vuorovaikutus (12h/2-3krt)
Toimiva koulu (24h/3-8krt) 
 Toimiva perhe (24h/3-8krt) 
 Nuorten ihmissuhdetaitojen kurssi (28-36h)
2019 Kasvutila Oy                                                                                  Emme käytä verkkosivuillamme evästeitä