Parisuhteentuuletus -viikonloppu

4.-5.5.2019 Teijon ruukki, Villa Seaview Guesthouse 

Viikonlopun aikana saatte hengähtää ja levätä kauniissa ympäristössä ja täysihoidossa meren äärellä. Tuuletuksen raikastamana saatte paketin vinkkejä oman parisuhteen syventämiseksi ja virkistämiseksi.

Viikonloppu sopii kaikenlaisille ja eri vaiheissa oleville pareille. Kukin pari voi valita itselleen ajankohtaiset teemat ja harjoitukset. Siten viikonlopun ohjelma sopii hyvin vaikka suhde on vielä tuore tai takana on pitkäkin historia. Harjoitukset tehdään oman parin kanssa ja niiden annin saa pitää omana tietonaan. 
Kenelle?

Virkistävä viikonloppu sopii kaikenlaisille pareille. Tarjoamme viikonlopussa tilaa kullekin parille omaan tahtiin pohtia ja virkistää suhdettaan. Pienten luento-osuuksien lomassa annetaan ideoita harjoituksiin, joita voitte tehdä yhdessä halutessanne. Parien ajatuksia ei jaeta yhteisesti, vaan niiden anti on parien omaa aluetta. 

Viikonloppua ei suositella kriisissä oleville pareille. Keskitymme parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, myötätunnon vahvistamiseen itseä ja toista kohtaan. Arkeen laskeudumme voimaantuneina ja virkistyneinä.
Lisätietoa paikasta 

Villa Seaview sijaitsee merenrannalla Teijon historiallisessa ruukkikylässä. Villalta on lyhyt kävelymatka Teijon Kansallispuiston retkeilyreiteille ja aivan nurkan takana on Teijon historiallinen ruukinkartano puistoineen, kartanomiljööstä löytyy mm. masuunin taidegalleria, käsityöläispuoti ja jazzkahvila Mazzuuni. 

Voit käydä tutustumassa majoitukseen ja paikkaan paremmin www.villaseaview.fi
Muutama sana ohjaajista 

Viikonlopun ohjaajina toimivat kokeneet vuorovaikutus- ja parisuhdekouluttajat Sari ja Marko Autio. Oma yhteinen matkamme on kestänyt lähes kolmekymmentä vuotta. Mukaan on tarttunut monenmoista kokemusta ja tietoa parisuhteen, vuorovaikutuksen ja kaiken kaikkiaan ihmisenä elämisen ja olemisen kiemuroista. 

Sari on psykologian opettaja, tietokirjailija ja vuorovaikutuskouluttaja. Marko on psykoterapeutti, perheneuvoja ja vuorovaikutuskouluttaja.

Armollisuus itseä ja toista kohtaan auttaa selviämään hankalistakin tilanteista. Huumori eli kyky nauraa niin itselle kuin yhdessä voi helposti heikentyä vuosien saatossa. Sitäkin on mahdollista vahvistaa.

Parisuhteentuuletus

Paikka: Villa Seaview Guesthouse

Aika: 4.-5.5.2019 

Ilm.viim: 25.2.2019


Tarkempi aikataulu 

Perjantai 

Voitte antaa itsellenne levollisen laskeutumisen viikonloppuun varaamalla majoituksen jo perjantaiksi. Majoitus varataan suoraan majoituspaikasta. Varauksen yhteydessä kertokaa osallistumisesta kurssille, niin saatte erikseen neuvotellun majoitushinnan. 

Kurssi alkaa lauantaina 

Lauantai 
klo 10-18 
Tervetuloa ja aloitus 
Laskeutuminen viikonlopun viettoon 
Aamupäivän työskentely päättyy lounaaseen. 
Lepoa, vapaavalintaisia harjoituksia, ulkoilua 
Päiväkahvi 
Hyvä ja turvallinen läheisyys, intohimo ja kipinä parisuhteessa 
Illallinen 
Iltapala 
Rentoutuminen kylpyläosastolla 

Ilta on parien omaa aikaa. 

Sunnuntai 
Aamiainen 
Siintävä horisontti - yhteiset unelmamme 
Viikonloppumme päättyy lounaaseen.
Paikka: Villa Seaview Guesthouse on pieni, mutta moderni majatalo meren rannalla Teijossa, pala luksusta Kemiönsaaren kupeessa. 
Aika: 4.-5.5.2019 
Hinta: Kurssimaksu 220 €, täysihoito la-su alkaen 295 €, osallistujat hoitavat majoitusvarauksen ja maksun suoraan majatalon kanssa www.villaseaview.fi, +358 44 9819993 
Ilm. viim.: 25.2.2019 
Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on viimeistään 25.2.2019. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu (100€). 1 kk ennen kurssin alkua maksetaan loppumaksu (120€). Maksutiedot lähetetään sähköpostilla ilmoittamaasi osoitteeseen. Kurssihintaan kuuluu la-su ruuat, majoitus, kurssin luennot ja materiaalit. Mikäli pari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta eikä sitä voi siirtää toisiin tapahtumiimme. 1kk ennen kurssia tai sen jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). 

Majoitus- ja täysihoito varataan suoraan majapaikasta majapaikan ehdoin. Huolehdittehan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen. 

Jos haluat lisätietoja kurssista, ole yhteydessä Sariin tai Markoon info@kasvutila.fi.

Tervetuloa kurssille!

Seuraa meitä ja pohdintojamme

2018 Kasvutila Oy                                                                                  Emme käytä verkkosivuillamme evästeitä