Lepoa ja läheisyyttä -viikonloppu

19.-20.1.2019 Hotelli Nuuksio, Espoo

Vuoden pimeimpään aikaan sytytämme kynttilät. Katsomme kumppania ja annamme aikaa läheisyydelle. Luonnon läheisyys virkistää ja toisen kosketus hoitaa. 

Tässä viikonlopussa hoidetaan yhdessä mieltä ja kehoa. Laitamme oman parin kanssa myös selät kuntoon ja kehot joustavaksi. Parisuhteen hoitoon liittyvät luennot pohjautuvat tutkittuun tietoon. Harjoitukset tehdään vain oman parin kanssa. Oivalluksiaan ei tarvitse jakaa muille. Viikonlopusta lähdetään voimaantuneina ja virkistyneinä kohti arkea.
Kenelle?

Virkistävä viikonloppu sopii kaikenlaisille pareille. Tarjoamme viikonlopussa tilaa kullekin parille omaan tahtiin pohtia ja virkistää suhdettaan. Pienten luento-osuuksien lomassa annetaan ideoita harjoituksiin, joita voitte tehdä yhdessä halutessanne. Parien ajatuksia ei jaeta yhteisesti, vaan niiden anti on parien omaa aluetta. 

Keskitymme parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, myötätunnon vahvistamiseen itseä ja toista kohtaan. Arkeen laskeudumme voimaantuneina ja virkistyneinä. Viikonloppua ei suositella kriisissä oleville pareille.
Lisätietoa paikasta 

Entisen Eerikinkartanon 25 hehtaarin tiluksilla sijaitseva hotellialue on luonnonläheinen ja vehreä. Hotellin ympäristössä ja Nuuksion kansallispuistossa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ohjatusti tai omatoimisesti. Erilaisia pihapelejä ja kävelysauvoja lainattavissa. Hotellista pääsee suoraan ulkoilemaan Nuuksion luonnonkauniiseen kansallispuistoon. 

Hotelli Nuuksion palveluihin voitte tutustua tarkemmin nettisivuilta
Muutama sana ohjaajista 

Viikonlopun ohjaajina toimivat kokeneet vuorovaikutus- ja parisuhdekouluttajat Sari ja Marko Autio. Oma yhteinen matkamme on kestänyt lähes kolmekymmentä vuotta. Mukaan on tarttunut monenmoista kokemusta ja tietoa parisuhteen, vuorovaikutuksen ja kaiken kaikkiaan ihmisenä elämisen ja olemisen kiemuroista. 

Sari on psykologian opettaja, tietokirjailija, voimavarakeskeinen työnohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja. Marko on psykoterapeutti, perheneuvoja ja vuorovaikutuskouluttaja.

Armollisuus itseä ja toista kohtaan auttaa selviämään hankalistakin tilanteista. Huumori eli kyky nauraa niin itselle kuin yhdessä voi helposti heikentyä vuosien saatossa. Sitäkin on mahdollista vahvistaa.

Lepoa ja läheisyyttä

Paikka: Hotelli Nuuksio 

Aika: 19.-20.1.2019 

Ilm.viim: 18.12.2018

Tarkempi aikataulu 

Perjantai 
Voitte antaa itsellenne levollisen laskeutumisen viikonloppuun varaamalla majoituksen jo perjantaiksi. Majoitus varataan suoraan kurssipaikasta. Varauksen yhteydessä kertokaa osallistumisesta kurssille, niin saatte erikseen neuvotellun majoitushinnan. 

Hotelli Nuuksio tarjoaa upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja illan voi päättää hotellin saunassa. 

Kurssi alkaa lauantaina. 

Lauantai 
klo 10-18 
Tervetuloa ja työskentelyn aloitus 
Tähän hetkeen pysähtyminen. Kuka on minä tässä suhteessa ja mitä tarkoittaa me. 
Aamupäivän työskentelyn lopuksi lounas ravintola Nuuksiossa (alkuruokapöytä, lämmin pääruoka lisukkeineen, jälkiruoka kahvin ja teen kera)  
Intohimo ja kipinä parisuhteessa. 
Iltapäivän työskentelyn lomassa kahvitori ravintola Nuuksion tuvassa (kahvi, tee, pientä makeaa, päivän terveysshotti, hedelmiä, pähkinöitä) 
Lempeä kehoa huoltava hetki yhteisesti oman parin kanssa. 
Terveysvalmentaja ja thai yoga-hieroja Eeva Beckford ohjaa rentouttavan ja tehokkaan hierontahetken. Työskentely on oman parin kanssa.
Työskentelypäivän lopuksi päivällinen (alkuruokapöytä, lämmin pääruoka lisukkeineen, jälkiruoka kahvin ja teen kera 
Iltapalaa kukin pari saa nauttia omaan tahtiin sopivassa kohdassa iltaa (kahvi, tee + päivän piiras). 

Ilta on parin omaa aikaa. 

Sunnuntai 
klo 9.30-12 
Aamiainen 
Mikä pitää meidät yhdessä, miten kulkea yhteistä arkea? Mitkä asiat ovat meille yhteisesti tärkeitä? 
Viikonloppumme päättyy lounaaseen ravintola Nuuksiossa (alkuruokapöytä, lämmin pääruoka lisukkeineen, jälkiruoka kahvin ja teen kera) 
Peruutusehdot: 

Ilmoittautuminen on viimeistään 13.12.2018. 
Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu (200€). 1 kk ennen kurssin alkua maksetaan loppumaksu (240€). Maksutiedot lähetetään sähköpostilla ilmoittamaasi osoitteeseen. Kurssihintaan kuuluu la-su ruuat, majoitus, hierontaohjaus, kurssin luennot ja materiaalit. 
Mikäli pari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta eikä sitä voi siirtää toisiin tapahtumiimme. 1kk ennen kurssia tai sen jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Huolehdittehan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen. 

Jos haluat lisätietoja kurssista, ole yhteydessä 
Sariin tai Markoon info@kasvutila.fi.

Tervetuloa kurssille!

Seuraa meitä ja pohdintojamme

2018 Kasvutila Oy                                                                                  Emme käytä verkkosivuillamme evästeitä