Meidän päivämme -viikonloppu

23.-24.3.2019 Kartanohotelli Satulinna, Hirvensalmi

Mistä olemme tähän tulleet ja mihin olemme yhdessä matkalla?
Viikonlopun aikana saatte tilaa yhteiselle olemiselle, läheisyydelle ja levolle. Viikonloppu sopii erilaisille pariskunnille, jotka haluavat jakaa yhteistä tulevaisuutta voimavaroja vahvistaen. 
Kaikki kurssin harjoitukset tehdään itsen tai oman parin kanssa, yhteistä jakamista ei siis ole. Kurssin teoria pohjautuu tutkittuun tietoon ja parin mukaan lähtee konkreettisia vinkkejä arjen keskelle.
Kenelle?
Virkistävä viikonloppu sopii kaikenlaisille pareille. Tarjoamme viikonlopussa tilaa kullekin parille omaan tahtiin pohtia ja virkistää omaa suhdettaan. Aikaa on myös levolle ja rentoutumiselle. Pienten luento-osuuksien lomassa annetaan ideoita harjoituksiin, joita voitte tehdä yhdessä halutessanne. 

Parien ajatuksia ei jaeta yhteisesti, vaan niiden anti on parien omaa aluetta. Viikonloppua ei suositella kriisissä oleville pareille. Keskitymme parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, myötätunnon vahvistamiseen itseä ja toista kohtaan. Arkeen laskeudumme voimaantuneina ja virkistyneinä.
Lisätietoa paikasta 
Kartanohotelli Satulinna sijaitsee Hirvensalmella, Mikkelin kupeessa, vain kahden tunnin ajomatkan (215 km) päässä Helsingistä. 

Satulinnaan voitte tutustua tarkemmin nettisivuilta www.satulinna.fi
Muutama sana ohjaajista 

Viikonlopun ohjaajina toimivat kokeneet vuorovaikutus- ja parisuhdekouluttajat Sari ja Marko Autio. Oma yhteinen matkamme on kestänyt lähes kolmekymmentä vuotta. Mukaan on tarttunut monenmoista kokemusta ja tietoa parisuhteen, vuorovaikutuksen ja kaiken kaikkiaan ihmisenä elämisen ja olemisen kiemuroista. 

Sari on psykologian opettaja, tietokirjailija ja vuorovaikutuskouluttaja. Marko on psykoterapeutti, perheneuvoja ja vuorovaikutuskouluttaja.

Armollisuus itseä ja toista kohtaan auttaa selviämään hankalistakin tilanteista. Huumori eli kyky nauraa niin itselle kuin yhdessä voi helposti heikentyä vuosien saatossa. Sitäkin on mahdollista vahvistaa.

Meidän päivämme

Paikka: Kartanohotelli Satulinna 

Aika: 23.-24.3.2019 

Ilm.viim: 23.1.2019


Tarkempi aikataulu 

Perjantai 
Voitte antaa itsellenne levollisen laskeutumisen viikonloppuun varaamalla majoituksen jo perjantaiksi. Majoitus varataan suoraan hotellista. Varauksen yhteydessä kertokaa osallistumisesta kurssille, niin saatte erikseen neuvotellun majoitushinnan. 

Kurssi alkaa lauantaina. 

Lauantai 
klo 10-18 
Tervetuloa ja työskentelyn aloitus 
Minun päiväni, sinun päiväsi, meidän päivämme? Johdattelua viikonloppuun ja parin yhteiseen aikaan. 
Aamupäivän työskentelyn lopuksi meillä on kotiruokalounas. 
Rakastatko minua tänään? Rakastan, rakastan… - tunteet parisuhteessa 
Päiväkahvit linnanrouvan kahvipöydästä 
Rakkauden ja läheisyyden polku - pohdintaa ja tehtäviä pareille omaan tahtiin 
Illallinen 

Rantasauna Urmas ja Ryökäs kutsuu rentouttavaan löylyyn ja istahtamaan TV:stä tuttuun takkahuoneeseen. Sauna varataan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä (hinta parille 60€/1h). 

Ilta on parien omaa aikaa. 

Sunnuntai 
Aamiainen 
Yhteinen sävelemme kohti arkea 
Viikonloppumme päättyy kotiruokalounaaseen.
Paikka: Kartanohotelli Satulinna on TV:stä tuttu paikka Hirvensalmella. 
Aika: 23.-24.3.2019 
Hinta: 480€ (sis.alv), täysihoito + kurssin ohjelma ja materiaali 
Lauantai-illaksi on parin mahdollista varata itselleen oma saunavuoro 60€/tunti/pari
Ilm. viim.: 23.1.2019 


Peruutusehdot: 
Ilmoittautuminen on viimeistään 23.1.2019. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu (200€). 1 kk ennen kurssin alkua maksetaan loppumaksu (280€). Maksutiedot lähetetään sähköpostilla ilmoittamaasi osoitteeseen. Kurssihintaan kuuluu la-su ruuat, majoitus, kurssin luennot ja materiaalit. Mikäli pari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta eikä sitä voi siirtää toisiin tapahtumiimme. 1kk ennen kurssia tai sen jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). 
Huolehdittehan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen. 

Jos haluat lisätietoja kurssista, ole yhteydessä Sariin tai Markoon info@kasvutila.fi.

Tervetuloa kurssille!

Seuraa meitä ja pohdintojamme

2018 Kasvutila Oy                                                                                  Emme käytä verkkosivuillamme evästeitä