Kevättä rinnassa -vuorovaikutuspäivä

6.4.2019, kahvila Tarvaspää, Espoo

Virkistävä lauantaipäivä sopii kaikenlaisille pareille, parisuhteista haaveileville ja yleensäkin kaikille oman henkisen hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille. Tämä päivä on esimerkiksi erinomainen tsemppihetki hääpareille sukupuoleen tai suuntautumiseen katsomatta. 

Päivän sisällöstä on hyötyä kaikille, jotka ovat tekemisissä yleensäkin ihmisten kanssa ja ei edellytä parisuhdetta. Tule siis mukaan vaikka kaverin kanssa!
Kenelle

Päivän aikana pohditaan kuinka tindersurffailusta kuljetaan kohti kestävää parisuhdetta. Mukana napakkaa tutkittua tietoa tunteista, vuorovaikutuksesta, itsetuntemuksen merkityksestä, toisen kohtaamisesta ja myötätunnosta itseä kohtaan. Teoriaa maustetaan muutamilla kevyillä harjoituksilla. Mukaan sopivat hyvin niin parisuhdetta etsivät kuin sellaisessa jo elävät. Päivän kruunaa upea merimaisema ja kaunis ympäristö.

Napakkaan tutkimustietoon nojaten sukellamme selvittämään tunteiden syntyä ja merkitystä, miten kohdata toinen ihminen rakentavalla tavalla ja miten lopulta myönteinen suhtautuminen itseen on kaiken pohjana. Päivästä lähdemme virkistyneinä ja mukana on paljon vinkkejä arjen keskelle. 
Lisätietoa paikasta 

Tarunhohtoisen Akseli Gallen-Kallelan kodin sekä ateljeen vieressä sijaitseva kahvila Tarvaspää CafeZoceria tarjoaa päivälle upeat merelliset puitteet Akseli Gallen-Kallelan hengessä. 
Muutama sana ohjaajista 

Ohjaajina toimivat kokeneet vuorovaikutus- ja parisuhdekouluttajat Sari ja Marko Autio. Oma yhteinen matkamme on kestänyt lähes kolmekymmentä vuotta. Mukaan on tarttunut monenmoista kokemusta ja tietoa parisuhteen, vuorovaikutuksen ja kaiken kaikkiaan ihmisenä elämisen ja olemisen kiemuroista. 

Sari on psykologian opettaja, tietokirjailija ja vuorovaikutuskouluttaja. Marko on psykoterapeutti, perheneuvoja ja vuorovaikutuskouluttaja.

Armollisuus itseä ja toista kohtaan auttaa selviämään hankalistakin tilanteista. Huumori eli kyky nauraa niin itselle kuin yhdessä voi helposti heikentyä vuosien saatossa. Sitäkin on mahdollista vahvistaa.

Kevättä rinnassa

Paikka: Tarvaspää Cafe Zoceria 

Aika: 6.4.2019 

Ilm.viim: 6.2.2019Tarkempi aikataulu 
klo 10-16 
Tervetuloa ja aloitus 
Tunteet - mitä ne ovat ja miten niiden kanssa voi tulla toimeen 
Lounas 
Miten kohdata toinen ihminen? 
Päiväkahvi 
Myötätunnosta ja itsemyötätunnosta 
Päivän päätös
Paikka: Tarvaspää Cafe Zoceria 
Aika: La 6.4. klo 10-16 
Hinta: 110€/hlö (sis. aamupala, lounas, päiväkahvi) 
Ilm. viim. 6.2.2019
Peruutusehdot: 
Ilmoittautuminen on viimeistään 6.2.2019. 
Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu (50€). 1 kk ennen kurssia maksetaan loppumaksu (60€). Maksutiedot lähetetään sähköpostilla ilmoittamaasi osoitteeseen. Mikäli perut osallistumisesi, varausmaksua ei palauteta eikä sitä voi siirtää toisiin tapahtumiimme. 1kk ennen kurssia tai sen jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). 

Jos haluat lisätietoja kurssista, ole yhteydessä Sariin tai Markoon info@kasvutila.fi.

Tervetuloa kurssille!

Seuraa meitä ja pohdintojamme

2018 Kasvutila Oy                                                                                  Emme käytä verkkosivuillamme evästeitä