Terapiapalvelut

Tarjoamme sekä kognitiivista lyhytterapiaa että psykoterapiaa (Kela -pätevyys). Lyhytterapiaan otetaan muita kuin Kela-asiakkaita ja siten se sopii erilaisissa elämäntilanteissa oman ajattelun ja tunteiden työstämiseen. Psykoterapiassa on käytössä sekä kognitiivinen että ratkaisukeskeinen viitekehys. Syitä hakeutua terapiaan voi olla mm. ahdistus, uupumus, pelot, erilaiset kriisit, äkilliset elämänmuutokset tai ihmissuhdeongelmat.

Kognitiivinen lyhytterapia

Kognitiivisessa lyhytterapiassa pureudutaan rajatun ajan (5-25 kertaa) elämänlaatua heikentäviin ongelmiin ja tarkastellaan niiden taustalla olevia tunteita ja ajatusrakenteita. Ajatukset ja tunteet kulkevat käsi kädessä ja niiden työstäminen auttaa löytämään ratkaisuja selvitä erilaisista haasteellisista tilanteista.

Terapiassa keskitytään yleensä 2-4 ongelmaan ja työskentelylle asetetaan alussa yhteiset tavoitteet. Kognitiivinen lähestymistapa sopii hyvin erilaisiin akuutteihin kriiseihin, selvittämään konflikteja, vapautumaan erilaisista riippuvuuksista tai rakentamaan toimivampia ihmissuhteita.

Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin kuinka voimme auttaa sinua parantamaan elämänlaatuasi.

Psykoterapia

Tarjoamme tueksesi yksilöpsykoterapiaa (Kelan tuella tai ilman) Helsingin Töölössä.
Psykoterapian hinta on 100€ / 50 min / hlö.

Ennen prosessin aloittamista sovitaan yhteinen arviointitapaaminen, jonka hinta on 50 € / 50 min / hlö.

TÄLLÄ HETKELLÄ EI OTETA UUSIA ASIAKKAITA.