Tukea poikkeustilanteisiin

Asiakkaaksi voivat tulla niin yksilöt kuin myös ryhmät (erityisesti työnohjauksessa). Työyhteisöille on mahdollista räätälöidä ohjaustyöskentelyt palvelemaan mielekkäällä tavalla työntekijöiden jaksamista, työkyvyn säilyttämistä ja työssä kehittymistä.


Ole siis rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan miten parhaiten voisimme sinua tai teitä yhdessä auttaa ja tukea. Varaa ensimmäinen aika, jossa sovitaan tarkemmin tavoitteista yhteiselle työskentelyllemme.

Etäyksilötyönohjaus (60€ sis.alv)
Työnohjauksessa pureudutaan työstä nouseviin haasteisiin, jotka ovat esteenä työssä kehittymiselle tai siinä jaksamiseen. Yksilöohjaus kestää 50 min. Työnohjauksen tarkemmat tavoitteet sovitaan ensimmäisellä kerralla. (Ensimmäinen tapaaminen ei sido jatkotapaamisiin).

Etäryhmätyönohjaus (110€ sis.alv)
Työnohjauksessa pureudutaan työstä nouseviin haasteisiin, jotka ovat esteenä työssä kehittymiselle tai siinä jaksamiseen. Ryhmätyönohjaus kestää 90 min. Ryhmän jäsenten ei tarvitse olla välttämättä samassa fyysisessä paikassa, vaan ryhmä voidaan muodostaa myös etänä. Työnohjauksen tarkemmat tavoitteet sovitaan ensimmäisellä kerralla. (Ensimmäinen tapaaminen ei sido jatkotapaamisiin).

Etälyhyterapia (60€ sis.alv)
Kognitiivisen lyhytterapian tavoitteena on auttaa ihmistä näkemään omien ajatustensa ja käyttäytymisensä taakse. Syitä hakeutua terapiaan voi olla mm. ahdistus, uupumus, pelot, erilaiset kriisit, äkilliset elämänmuutokset tai ihmissuhdeongelmat. Omaan käyttäytymiseen vaikuttavien tekijöiden tunnistaminen auttaa muutoksessa, hyvinvoinnin saavuttamisessa ja itsensä kehittämisessä. Tavoitteena on oman parhaan potentiaalin löytäminen ja tukeminen. Terapian tavoitteet määritellään ensimmäisessä tapaamisessa. (Ensimmäinen tapaaminen ei velvoita jatkotapaamisiin)

Lisätietoa etäohjauksesta:
Etäohjaukset tapahtuvat Zoom-palvelun välityksellä. Ohjaus onnistuu tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä (laitteen oma mikrofoni tai kamera riittävät). Saat ajanvarauksen jälkeen erikseen sähköpostiisi linkin ja salasanan, jolla pääset sisään etätapaamiseen. Linkki lähetään viimeistään tuntia ennen tapaamista.

Maksutapana on lasku (myös verkkolaskutus mahdollista).
Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä miettiä mikä auttaa sinua tässä tilanteessa parhaiten!